Een rol renovlies behang van 150 gram per vierkante meter ligt op een tafel, klaar om te worden gebruikt voor een doe-het-zelf wandafwerking project.

Renovlies behang 150 gram: Strakke Wandafwerking

Renovlies behang van 150 gram per vierkante meter is een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een duurzame en strakke afwerking van de wanden in huis.

Maar wat maakt renovlies behang van 150 gram zo speciaal? En hoe kun je het gebruiken om je interieur een frisse uitstraling te geven?

In deze blogpost duiken we dieper in op de voordelen en toepassingen van renovlies behang van 150 gram, en geven we handige tips voor een geslaagde installatie.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Waarom kiezen voor renovlies behang 150 gram?

Renovlies behang van 150 gram per vierkante meter biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditioneel behang:

  1. Duurzaamheid: Renovlies behang is gemaakt van stevige glasvezels die zorgen voor een sterke en duurzame afwerking. Het behoudt zijn vorm en kwaliteit, zelfs na verloop van tijd.
  2. Oneffenheden camoufleren: Door de structuur van het renovlies behang worden kleine oneffenheden en scheurtjes in de muur gemakkelijk gecamoufleerd, waardoor een gladde en strakke afwerking ontstaat.
  3. Eenvoudig te schilderen: Renovlies behang is perfect te schilderen in elke gewenste kleur, waardoor je eindeloos kunt variëren in je interieur.

Je kunt met renovlies een muur egaliseren zonder stucen. Dit is het grootste voordeel!

Hoe gebruik je renovlies behang 150 gram?

Het aanbrengen van renovlies behang van 150 gram per vierkante meter vereist enige voorbereiding en nauwkeurigheid.

Hier zijn de stappen die je moet volgen voor een geslaagde installatie:

  1. Voorbereiding van de muur: Zorg ervoor dat de muur schoon, droog en glad is voordat je het renovlies behang aanbrengt. Vul eventuele gaten en scheurtjes op en schuur de muur indien nodig. Zo kun je oud glasvliesbehang verwijderen.
  2. Behanglijm aanbrengen: Breng een gelijkmatige laag behanglijm aan op de muur met een roller of kwast.
  3. Renovlies behang aanbrengen: Plaats het renovlies behang op de muur en druk het stevig aan. Gebruik een behangspatel om eventuele luchtbellen te verwijderen.
  4. Afwerking: Laat het behang drogen en werk de randen af met een scherp mes. Het behang is nu klaar om te schilderen in de gewenste kleur.

Lees ook: Renovlies 150 gram voor- en nadelen

150 grams renovlies behang voor nieuwbouw

Renovlies behang van 150 gram per vierkante meter is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, strakke en eenvoudig te schilderen wandafwerking.

Met de juiste voorbereiding en installatie kun je genieten van een prachtig resultaat dat jarenlang meegaat.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Scroll naar boven