Diensten.

Bij Renovlies 150 Gram bieden wij verschillende pakketten voor het aanbrengen van renovlies behang. Bij elke pakket gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige kwaliteit. Ontdek hier onze diensten en prijzen per m2.

Renovlies plakken

Ons team kan renovlies behang aanbrengen vanaf €9,99 per vierkante meter. Dit is inclusief hoogwaardig 150 gram behang van het merk Intervos. 

Aanbrengen + sauzen

Voor een strakke afwerking moet je het pakket kiezen inclusief verven. Populaire kleuren om renovlies in te schilderen zijn 9016 en 90106 witte latex.

A+ Totaal pakket

Dit A+ pakket heb je nodig wanneer de muren niet behangklaar zijn. We zullen je muren egaal maken, machinaal schuren, behangen en verven. Hoogste afwerking!

Moeten wij nog behang verwijderen ?

Het komt best vaak voor dat muren nog niet gereed zijn om te behangen. In veel gevallen moeten wij eerst het behang eraf halen. Voor ons geen probleem! Wij kunnen zelfs renovlies verwijderen of glasvezelbehang verwijderen.

Muren behangklaar maken

Niet elke muur die wij tegenkomen is egaal. Dit is dan ook de reden waarom altijd een professionele stucadoor klaar hebben staan. 

100% Garantie Beste Eindresultaat

Vanwege 20+ jaar ervaring in de bouw, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. Buiten de hoogwaardige materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen.

Wil je ook alle komende nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan het laatste nieuws bij Advies Nederland. Zij geven maandelijkse updates over projecten.

Krijg je een nieuwbouwwoning en wil je deze laten behangen met renovlies behang? Dan kun je altijd via onze Virtual Assistant vrijblijvend een offerte aanvragen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven