Over ons.

Al tientallen jaren is www.renovlies150gram.nl een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw. Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Het Aanspreekpunt

Destijds was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector Nederland!

Onze Missie

Je toch wel regelmatig dat consumenten online op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Wij besloten hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus professionals in! Deze leveren strakke wanden die gestuct lijken.

Enkele Teamleden

Geert van Renovlies 150 gram

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor alle aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij Behangservice NL ervoor dat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Luis van Renovlies 150 Gram

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is bij ons de gene die de dagelijkse leiding heeft over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt van meer dan 40 bouwbedrijven  door Nederland.
Sander van Renovlies 150 Gram.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is altijd het eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij is zeer bekwam en werkt al meer dan 15 jaar voor onze organisatie.

Start binnenkort je Nieuwbouwproject ?

Het team van Renovlies 150 Gram kan je op veel manieren helpen. Zo kun je alle werkzaamheden voor ons laten uitvoeren tegen betaalbare prijzen. 

Wil je onze hulp en betaal niet graag teveel? Bel ons dan: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven