Een rol renovlies van 150 gram per vierkante meter ligt op een tafel in een nieuwbouwwoning, omringd door verfkwasten en gereedschappen, klaar voor installatie als wandafwerking.

Renovlies 150 gram nieuwbouw: De ideale wandafwerking

Renovlies van 150 gram per vierkante meter is een uitstekende keuze voor wandafwerking in nieuwbouwwoningen.

Als je bezig bent met het inrichten van je nieuwe huis, is het belangrijk om de juiste wandafwerking te kiezen die zowel duurzaamheid als esthetiek biedt.

In deze blog gaan we dieper in op waarom renovlies van 150 gram de ideale optie is voor nieuwbouwhuizen en delen we handige tips voor een geslaagde installatie.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Waarom kiezen voor renovlies 150 gram in nieuwbouw?

  1. Strak en glad resultaat: Renovlies van 150 gram per vierkante meter zorgt voor een strak en glad oppervlak, wat perfect is voor de moderne uitstraling van nieuwbouwwoningen.
  2. Duurzaamheid: Nieuwbouwwoningen vereisen materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen de tand des tijds. Renovliesbehang staat bekend om zijn duurzaamheid en kan jarenlang meegaan zonder te vervagen of te beschadigen.
  3. Oneffenheden camoufleren: In nieuwbouwwoningen kunnen nog wel eens kleine oneffenheden voorkomen in de muren. Renovlies van 150 gram is in staat om deze oneffenheden te camoufleren, waardoor een perfect glad oppervlak ontstaat.
  4. Eenvoudig overschilderbaar: Renovlies van 150 gram is gemakkelijk overschilderbaar, waardoor je eindeloos kunt variëren in kleuren en afwerkingen om je nieuwe huis een persoonlijke touch te geven.

Lees ook: Renovlies 150 gram renovatie

Tips voor het installeren van renovlies 150 gram in nieuwbouw

  1. Voorbereiding van de muren: Zorg ervoor dat de muren schoon, droog en glad zijn voordat je begint met het aanbrengen van het renovlies. Vul eventuele gaten en scheurtjes op en schuur de muren indien nodig.
  2. Kwalitatieve materialen gebruiken: Investeer in kwalitatieve behanglijm en gereedschappen om een gladde en strakke afwerking te garanderen.
  3. Nauwkeurigheid is key: Werk nauwkeurig en geduldig tijdens het aanbrengen van het renovlies om luchtbellen en rimpels te voorkomen.
  4. Professionele hulp inschakelen indien nodig: Als je twijfelt over je doe-het-zelf vaardigheden, overweeg dan om een professional in te schakelen voor het installeren van het renovlies.

Met renovlies van 150 gram per vierkante meter creëer je een prachtige en duurzame wandafwerking in je nieuwbouwhuis.

Volg deze tips voor een succesvolle installatie en geniet van een strak en modern interieur waar je trots op kunt zijn. Vragen? Stel ze aan onze VA of vraag een offerte aan.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven